Coneix l’Escola de Música Accent

directorsL’Escola de Música Accent Sagrada Família és un centre creat l’any 2006, emplaçat en el barri que li dona nom, dins l’eixample barceloní. Som, doncs, la primera escola de música del barri.

L’escola és fruit de la il·lusió en crear un projecte propi després de més de 10 anys d’experiència docent en l’àmbit musical…

  • il·lusió que de nens ens va fer iniciar els nostres estudis musical…
  • il·lusió que més tard va fer que decidíssim fer de la música la nostra professió…
  • il·lusió que ens va fer iniciar aquesta nova aventura basada en un projecte educatiu engrescador oferint un ensenyament musical complert, vivencial i motivador, que possibiliti per una banda l’ús educatiu del temps de lleure i que alhora garanteixi un nivell i qualitat adequat perquè aquells alumnes que mostrin voluntat i capacitat puguin accedir a estudis professionals.

L’Escola de Música Accent, també neix amb l’esperit de propiciar l’apropament d’activitats musicals a la realitat del barri, tot creant una xarxa cultural amb la música com a eix vertebrador. És per això que volem arribar a totes les edats i estar sobretot molt atents a les necessitats de les famílies del nostre barri.

 mmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmm

Eva Armengol i Carles A. Tort
Directors